Russ 2018 / 2019?

Har du og dine venner planer om å kjøpe/leie anlegg til deres russebuss? Det er mange ting å tenke på når en skal velge anlegg. Hvor stort anlegg trenger dere? Hvordan skal anlegget drives (strøm fra batteriet på bussen eller aggregat)? Hvordan skal anlegget plasseres og kobles? Eviate gir dere veiledning og råd i valg av anlegg som spiller optimalt i bussen og gir dere mest igjen for pengene.

Leie eller eie? 

Skal en kjøpe alt utstyret eller er det lurt å leie? Svaret kan være begge deler. Fordelen med å eie sitt eget lydanlegg, er at en ikke er ansvarlig for erstatninger eller ødeleggelser av utstyret. Som en veiledende regel lønner det seg å kjøpe utstyr om en bruker det ca 8 ganger eller mer i året. Da russetiden varer i mer enn 8 dager, kan det faktisk lønne seg å kjøpe fremfor å leie. I tillegg kan en selge anlegget videre til neste års russ. Dermed får en igjen de pengene som er investert i lydanlegg, og anlegget finansierer seg selv.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Eviate tilbyr kun salg av lydutstyr. Dersom dere ønsker å leie lydanlegg til russetiden, anbefaler vi Arena Akustikk som utleieselskap.